PÅSKHELGEN

April 6, 2015

(Short summary in English, below)

Hoppas att påsken har varit fin och att ni har firat eller bara varit, precis så som ni har önskat eller velat ha det. Jag och Liz tog tåget till Norrköping och mina föräldrar i fredags eftermiddag och tog det mest lugnt på fredagskvällen. På lördagen åt vi frukost länge och förberedde sedan påsklunch till släktingar som skulle komma lite senare. Tyvärr var min systerson sjuk och vi skulle egentligen åkt ut till min honom och reste av min systers familj på påskaftonseftermiddagen och kvällen för att fira hans 13-årsdag…men det blev tråkigt nog inställt så påskaftonskvällen bjöd på pizza med min moster och tre av mina kusiner, tillsammans med Liz och mina föräldrar. Mysigt och gott det med. På söndagen begav vi oss iväg till kyrkan och sedan åkte vi hem till min faster och farbror för att fira min kusin som fyller 25 år nästa helg. Så himla kul och mysigt att spendera massor med tid med släkten. En del av de vi umgicks med i helgen har jag och Liz inte sett sedan förra sommaren vilket är på tok för länge sedan. Liz och jag tog bussen tillbaka till Uppsala igår kväll och mötte direkt upp min bror (som hade firat påsk med hans fästmös familj) för snack och en drink på Radisson vid stationen.

Idag har vi bara varit hemma..eller vi försökte oss på att gå en promenad tidigare men det slutade med att vi gick till mataffären och köpte lite nödvändigheter och gick hem igen. Hehe. Ska jag vara riktigt ärlig känner jag mig en aning seg och otroligt emotionell just nu så allt jag vill göra är att bara vara hemma. Vet att jag borde komma igång med lite fysisk aktivitet för att bryta av i vardagen lite (har ju ett väldigt stillasittande jobb också), få bättre kondition och att ta hand om min kropp bättre, men på ett sunt sätt! Men det är svårt att ta det steget till att börja träna igen då man inte gjort det på länge pga. sjukdom. Är det någon av er som har en liknande erfarenhet? Hur har ni burit er åt? Dela gärna med er om ni vill…Har dividerat kring det hela väldigt mycket inom mig den senaste tiden..och ska nog försöka mig på att att komma igång med träning ändå. Ja, så får det bli. Någon gång under veckan ska jag köpa träningskort! Ok, det var ett litet sidospår…

Tog inte så mycket kort under själva påskhelgen..och utav dessa tre härunder, så får Liz photo credit för de båda med oss på!

easter1

easter2

easter3

 

 


Short Summary

EASTER WEEKEND

Hope your Easter has been fab. in the way you wanted it to be! Liz and I spent a couple of days at my parents’ in Norrköping with plenty of precious time with family. We hadn’t seen some of them since last summer…We came back to Uppsala late last night and met up with my brother (who had spent Easter with his finance’s family) for some drinks -cozy! Today, we’ve just been at home, tried to take a walk earlier, but ended up at the grocery store and then went back home..I have no energy, but I’m gonna try to change that very soon. Didn’t take that many pictures during Easter, and Liz gets credit for the two with us. :) Please try the more or less good Google translate, if you want to translate the whole text.

No Comments

Leave a Reply