facit

April 29, 2011

i nowadays own a typewriter with such great and awesome personal history. love it.

6 Comments

 • Reply Vendela April 29, 2011 at 11:21 AM

  Åh, det är en speciell känsla att skriva på skrivmaskin. Jag blir ju nervös, eftersom man bara har en chans på sig att skriva rätt. 😛 Man blir ju så bortskämd med att bara sudda på datorn… Glad kvalborg, här i Uppsala är det grymmaste vädret jag varit med om och ikväll kommer kompisar hit 🙂 Härligt! Hoppas ni har det minst lika bra i Norpan, hälsa far din och är gott ikväll!

  • Reply Lier April 29, 2011 at 7:50 PM

   Verkligen. Tyvärr behöver jag fylla på med något slags bläckband (vet inte vad det kallas = måste lära mig mer om detta), för bläcket är slut. Det finns sudd, men funkar kanske inte riktigt så bra som moderniteten erbjuder. Glad kvalborg, själv!! Låter kanon med dina planer. Vi har ätit gott på Asken nu!

 • Reply Veronica April 30, 2011 at 11:42 AM

  Va kul att du har börjat blogga igen, så jag får veta lite vad som händer i ditt liv! 🙂
  Tänk att det idag är fem år sedan vi firade Valborg i Uppsala tillsammans..! Tiden går så fort..
  Hoppas att vi kan ses nån gång snart!
  Kramar Veronica

  • Reply Lier April 30, 2011 at 11:47 AM

   Trevligt att du tycker det är kul! Det känns bra att vara tillbaka i bloggvärlden (var i och för sig inte borta så länge), men ska försöka att inte ha så hög prestationsångest bara. Det får bli vad det blir och hur jag känner. Ja…det var ett bra tag sedan. Ska jobba idag, annars hade jag varit i Uppsala. Måste erkänna att det känns lite konstigt att inte vara där då det varit en tradition i ganska många år för mig nu. Hoppas också att vi kan ses snart, alldeles för länge sedan. Hoppas ni alla mår bra! Kram!

 • Reply Ulrika May 1, 2011 at 1:16 PM

  Åh, är det morfars? Man blir ju alldeles nostalgisk, har ju faktiskt använt mig av “riktiga” skrivmaskiner när jag gjort grupparbeten och enskilda arbeten i skolan (mellanstadiet och högstadiet… och jag tror till viss del på gymnasiet också).

  • Reply Lier May 1, 2011 at 4:09 PM

   Jajemen, det är morfars gamla. Måste dock fixa lite bläckband..du kanske har någon kunskap inom detta område då, med din erfarenhet 🙂

  Leave a Reply